Smaki.pl
Newsy Przepisy Porady Kuchnia gwiazd Produkty Smaki świata
SzukajMenu px

Szybki przepis

  • DeserySłodkie
    Autor: Renata MaterlińskaRenata Materlińska

    Te wafle znikają 5 minut po tym, jak je zrobię. Poznaj mój ekspresowy sposób na obłędny podwieczorek

    Masz ochotę na słodkie co nieco? Nie musisz czekać do świąt, by ją zaspokoić. Ten waflowy przysmak zrobisz bowiem w 5 minut, a zachwycą się nim nie tylko łasuchy. Na podwieczorek będzie jak znalazł.
    25 mar 202419:21
    Miniatura: Te wafle znikają 5 minut po tym, jak je...
  • ObiadyTanie gotowanie
    Autor: Renata MaterlińskaRenata Materlińska

    Te trzy produkty zawsze masz w domu. Zrobisz z nich ekspresową surówkę do obiadu

    Nie masz pomysłu na surówkę do obiadu? Proponujemy zajrzeć do kuchennych zapasów. Z pewnością znajdziesz w nich te 3 składniki, z których zrobisz apetyczny i smaczny dodatek do obiadu.
    25 mar 202415:55
    Miniatura: Te trzy produkty zawsze masz w domu....
  • ObiadyPrzekąskiTanie gotowanie
    Autor: Renata MaterlińskaRenata Materlińska

    Połączyłam te dwa składniki na patelni – efekt zamurował całą rodzinę. Przepis na ekspresowe danie

    Lubicie dania z patelni? Jeśli tak, to mamy dla was smaczną i prostą propozycję. Wrzućcie na nią dwa popularne składniki, a powstanie smaczne danie. Możecie je podać na obiad lub przekąskę.
    25 mar 202413:56
    Miniatura: Połączyłam te dwa składniki na patelni –...
  • ObiadyKolacje
    Autor: Jakub WójcikJakub Wójcik

    Gotowe tortellini za kilka złotych zmieniam w szybką sałatkę. Podaję ją na obiad lub kolację

    Włoskie pierożki tortellini z różnymi nadzieniami to doskonała baza pożywnych sałatek. Sprawdź, jak szybko zrobić pyszne danie na obiad lub kolację.
    25 mar 202410:02
    Miniatura: Gotowe tortellini za kilka złotych...
  • DeseryWielkanoc
    Autor: Renata MaterlińskaRenata Materlińska

    Prosty mazurek czekoladowy robię w parę chwil. Smakuje, że palce lizać

    Jeśli planujecie przygotować mazurek na Wielkanoc, gorąco polecam prosty mazurek czekoladowy. Robi się go szybko i z prostych, naturalnych składników. A zapewniam was, że nikt mu się nie oprze.
    25 mar 2024 8:13
    Miniatura: Prosty mazurek czekoladowy robię w parę...
  • PrzekąskiProduktyBezmięsneSłone

    Jest lepszy niż czosnek niedźwiedzi. Zrywam czosnaczek i robię z niego obłędne pesto

    Ma czosnkowy aromat i rośnie niemal wszędzie. Czosnaczek pospolity dla wielu to zwykły chwast. Dla mnie to jedna z najlepszych jadalnych dzikich roślin.
    25 mar 2024 7:14
    Miniatura: Jest lepszy niż czosnek niedźwiedzi....
  • ObiadyPrzekąskiTanie gotowanie
    Autor: Renata MaterlińskaRenata Materlińska

    Moje dzieci wolą kolorowe frytki z piekarnika od tych z McDonald's. Są zdrowsze i o wiele tańsze. Poznaj ich sekret

    Frytki są smaczne, ale smażenie na głębokim tłuszczu sprawia, że nie są zbyt zdrowe. Ja pogodziłam ich doskonały smak z niską kalorycznością, robiąc kolorowe frytki z piekarnika. Dzieci je uwielbiają.
    24 mar 202417:03
    Miniatura: Moje dzieci wolą kolorowe frytki z...
  • PrzekąskiTanie gotowanieBezmięsneSłodkieObiady
    Autor: Jakub WójcikJakub Wójcik

    Najlepsze racuchy drożdżowe z jabłkami z przepisu od babci Gieni. Smakują obłędnie i łatwo je zrobić

    Racuchy drożdżowe z jabłkami to pyszne danie obiadowe, deser i podwieczorek w jednym. Babcia Gienia robiła je po mistrzowsku. Kochałem ich smak, a teraz robię je swoim dzieciom. Poznaj sekret tych pysznych racuchów.
    24 mar 202415:59
    Miniatura: Najlepsze racuchy drożdżowe z jabłkami z...
  • ŚniadaniaTanie gotowanie
    Autor: Renata MaterlińskaRenata Materlińska

    Uwielbiam połączenie chrupiącego chleba z jajkiem. Takie śniadanie mogę jeść codziennie

    Weekend to doskonały czas, by na spokojnie zjeść śniadanie. Warto więc przygotować coś smacznego i wyjątkowego. Ja polecam chrupiące tosty z jajkiem. Doskonale wyglądają, a jeszcze lepiej smakują.
    23 mar 2024 6:28
    Miniatura: Uwielbiam połączenie chrupiącego chleba z...
  • PrzekąskiSłone
    Autor: Katarzyna ŚwierczyńskaKatarzyna Świerczyńska

    Chrupię i nie martwię się o figurę. Tę zdrową przekąskę zrobisz w 10 minut

    Ta przekąska z chlebka ryżowego znika u mnie zawsze do ostatniego okruszka. Jest przepyszna, a jednocześnie niskokaloryczna. Kolejna zaleta: robi się ją błyskawicznie.
    22 mar 202417:27
    Miniatura: Chrupię i nie martwię się o figurę. Tę...
  • ObiadyTanie gotowanieMięsneSłone
    Autor: Katarzyna ŚwierczyńskaKatarzyna Świerczyńska

    Biorę gotowe kopytka i dodaję dwa składniki. Rewelacyjny obiad w 10 minut

    Kiedy wracam do domu głodna i czuję, że nie mam ochoty na gotowanie, kupuję w osiedlowym sklepie gotowe kopytka. Dodaję do nich tylko dwa składniki i cały obiad gotowy.
    22 mar 202416:10
    Miniatura: Biorę gotowe kopytka i dodaję dwa...
  • BezmięsneKwaśneSłoneWielkanoc

    Błyskawiczny sos jogurtowy z awokado. Idealny do wiosennych sałatek

    Sos jogurtowy z awokado robi się w pięć minut. To lekki i orzeźwiający sos, który doskonale pasuje do wiosennych sałatek, ale też dań na ciepło.
    22 mar 202411:52
    Miniatura: Błyskawiczny sos jogurtowy z awokado....
  • ObiadyBezmięsne
    Autor: Jakub WójcikJakub Wójcik

    Ta surówka z selera to idealny dodatek do obiadu. Robię ją w 15 minut, a rodzina kocha jej smak

    Seler to warzywo korzeniowe, które można spożywać na surowo. Wyśmienicie smakuje surówka ze startego korzenia selera i kilku prostych dodatków. Wypróbuj mój przepis.
    22 mar 2024 9:18
    Miniatura: Ta surówka z selera to idealny dodatek do...
  • Obiady
    Autor: Renata MaterlińskaRenata Materlińska

    Ryba smażona w chrupiącym cieście naleśnikowym. Ten nadmorski przebój łatwo zrobisz w domu

    Pamiętasz smak ryby jedzonej w wakacje nad morzem? Najpierw zachwycasz się chrupiącą skórką, a potem soczystym wnętrzem. Właśnie taką rybkę proponujemy dziś przygotować. A jest to bardzo proste.
    21 mar 202416:13
    Miniatura: Ryba smażona w chrupiącym cieście...
  • PrzekąskiŚniadaniaKolacje
    Autor: Renata MaterlińskaRenata Materlińska

    Zielone roladki na pierwszy dzień wiosny. Potrzebujesz tylko 3 składników

    Dziś pierwszy dzień wiosny. Warto go uczcić czymś lekkim i pysznym. Proponujemy zielone roladki z ogórka. Wyglądają na tyle elegancko, że można je postawić nawet na świątecznym stole. A robi się je w mig.
    21 mar 202411:14
    Miniatura: Zielone roladki na pierwszy dzień wiosny....
  • Tanie gotowanieŚniadaniaKolacjePrzekąskiBezmięsneSłone
    Autor: Katarzyna ŚwierczyńskaKatarzyna Świerczyńska

    Najszybsza pasta kanapkowa świata. Nie potrzebujesz nawet blendera

    Masz w domu puszkę czerwonej fasoli? To wystarczy, aby zrobić błyskawiczną pastę kanapkową. My podajemy najprostszy, podstawowy przepis na pastę z fasoli.
    21 mar 2024 6:19
    Miniatura: Najszybsza pasta kanapkowa świata. Nie...
  • PrzekąskiBezmięsne
    Autor: Renata MaterlińskaRenata Materlińska

    Ta sałatka z burakiem to moje pyszne odkrycie. Robię ją na co dzień, od święta i zabieram do pracy

    Choć bardzo lubię buraki, to nigdy wcześniej nie wpadłam na to, by zrobić z nimi sałatkę. Jak się okazuje zestawienie ich z fetą i rukolą to prawdziwy strzał w dziesiątkę. Przekonajcie się o tym sami.
    20 mar 202417:14
    Miniatura: Ta sałatka z burakiem to moje pyszne...
  • ObiadyTanie gotowanieMięsne
    Autor: Renata MaterlińskaRenata Materlińska

    Tę ekspresową zapiekankę makaronową robię często na obiad. Jest prosta i pyszna

    Jak w pół godziny wyczarować pyszny obiad? Możesz pokusić się o przygotowanie zapiekanki. Proponujemy zrobić ją z makaronu, kurczaka i brokułu. Ten zestaw lubią wszyscy, a Ty zbytnio się nie napracujesz.
    20 mar 202414:13
    Miniatura: Tę ekspresową zapiekankę makaronową robię...
  • PrzekąskiŚniadaniaWielkanoc
    Autor: Renata MaterlińskaRenata Materlińska

    Robię je w pół godziny, a efekt zachwyca. Te jajka faszerowane są u mnie wielkanocnym hitem

    Jajka faszerowane to potrawa prosta i smaczna. Może też być bardzo efektowna, jeśli tak, jak ja, zabarwicie jajka na różowo i podacie z kolorowym farszem. Na moim stole tych jajek nie może zabraknąć.
    19 mar 202419:35
    Miniatura: Robię je w pół godziny, a efekt zachwyca....
  • Tanie gotowanieObiady
    Autor: Renata MaterlińskaRenata Materlińska

    Zapomnij o papce z dzieciństwa. Tym szpinakiem w śmietanie będziesz się zajadać

    Szpinak większość z nas pamięta z dzieciństwa. Serwowany na stołówkach szkolnych miał postać zgniłozielonej papki, której nie miało się ochoty jeść. Dziś szpinak znów jest popularny, a smakuje obłędnie.
    19 mar 202414:11
    Miniatura: Zapomnij o papce z dzieciństwa. Tym...
  • Tanie gotowaniePrzekąskiBezmięsne
    Autor: Jakub WójcikJakub Wójcik

    Podpłomyk z przepisu babci. Wystarczą 3 składniki, aby szybko przygotować słowiański „chleb”

    Podpłomyk to „pieczywo”, które stanowiło podstawę diety dawnych Słowian. Niegdyś podpłomyki pieczono na żarze z ogniska, ale możesz przygotować pyszne placki na suchej patelni lub w piecu do pizzy. Zobacz, jak robiła to moja babci.
    19 mar 202410:05
    Miniatura: Podpłomyk z przepisu babci. Wystarczą 3...
Kolejne strony:  Przejdź do pierwszej strony<< Przejdź do poprzedniej strony< strona 1 ... strona 172 strona 173 strona 174 175 strona 176 strona 177 strona 178 strona 179 strona 180 strona 181 Przejdź do następnej strony> Przejdź do ostatniej strony>>

Reklama


Smaki.pl - Facebook Smaki.pl - Twitter Smaki.pl - Instagram Smaki.pl - Pinterest Powrót
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
© 2009-2025 PMPG Polskie Media SA. Wszystkie prawa zastrzeżone.