Najnowsze
-
-
PrzekąskiBezmięsne
-
ObiadySzybki przepisSmaki świata
-
PrzekąskiBezmięsne
-
PrzekąskiKolacje
Czytaj także
-
KolacjeŚniadaniaSzybki przepis
-
Szybki przepisObiadyKolacjePrzekąskiBezmięsne
To kultowa surówka rodem z mlecznych barów. Moja babcia dodawała do niej jeszcze jeden składnik
Połączenie marchewki i selera z prostym sosem śmietanowym to jedna z najpopularniejszych surówek minionej epoki. Moja babcia ulepszała ją, dodając jeden chrupiący składnik. -
KolacjePrzekąskiSzybki przepisSmaki świata
-
ObiadySzybki przepisMięsne
-
ŚniadaniaSzybki przepisBezmięsneSłodkie
-
DeserySzybki przepisSłodkie
-
ObiadyBezmięsne
-
ObiadySzybki przepisMięsne
-
Szybki przepisŚniadaniaKolacjeDesery
-
BezmięsneSłone
Pakuję botwinkę do słoików i zalewam tym płynem. To numer jeden wśród wiosennych przetworów
Botwinka w słoikach to mój sposób na zachowanie wiosennego przysmaku na dłużej. Potem tylko wyciągam słoik i robię pyszną zupę w kilka chwil. -
ObiadySzybki przepis
-
ObiadyKolacjeSłone
Oszukane pyzy z bułki tartej. Pyszne kluski zrobisz ekspresowo i za grosze
Tradycyjne pyzy robi się z ziemniaków i jest to dość pracochłonne. A co powiesz na oszukane pyzy? Tu wystarczy jedynie bułka tarta i kilka prostych składników. -
ObiadySzybki przepisBezmięsne
-
KolacjePrzekąskiSzybki przepis
-
PrzekąskiSzybki przepisKolacje
-
ObiadySzybki przepisBezmięsne
-
ObiadySzybki przepisMięsne
-
DeserySzybki przepisSłodkie
-
PrzekąskiSzybki przepis
-
ObiadySzybki przepis
-
ObiadyKolacjeBezmięsne
Wkładam młodą kapustę do piekarnika i zostawiam na pół godziny. Obiad, że palce lizać!
Pieczona młoda kapusta to moje ostatnie odkrycie. Można ją doprawić na różne sposoby, potraktować jako dodatek, a nawet jako danie główne.