-
ObiadySmaki świataMięsneSłone
-
PrzekąskiTanie gotowanieBezmięsneSłone
-
PrzekąskiSzybki przepisSłodkieSłoneBezmięsne
-
PrzekąskiSzybki przepisBezmięsneSłodkieSłoneDania z grilla
-
ObiadySzybki przepisTanie gotowanieMięsne
-
Szybki przepisPrzekąskiSłoneDania z grilla
Ekspresowa sałatka z mango. Kilka prostych składników, a efekt jak z restauracji
Tę sałatkę zrobisz w kwadrans. Wystarczy, że masz egzotyczne mango i zwykłe pomidorki koktajlowe. Do tego pikantny sos i prawdziwa uczta gotowa. -
Smaki świataPrzekąskiTanie gotowanieSzybki przepisSłoneBezmięsneKwaśne
Wrzucam składniki do słoika i potrząsam. Ta sałatka z ogórków smakuje rewelacyjnie
Niemcy mówią na tę sałatkę Schüttelgurken, czyli „wstrząsać ogórkami”. Przygotowuje się ją błyskawicznie, wszystkie składniki wystarczy wymieszać potrząsając słoikiem. -
Dania z grillaKwaśneSzybki przepis
Wymieszaj składniki i dobrze natrzyj mięso. Ta ostra marynata jest idealna na grilla
Sekret najlepszego mięsa z grilla tkwi w dobrej marynacie. My dziś proponujemy prawdziwy hit: to ostra marynata z mango i chili. -
Smaki świataSzybki przepisPrzekąskiKwaśneSłoneBezmięsne
Ta surówka z marchewki smakuje jak z najlepszej restauracji. Dodaję tylko ogórka i pyszny sos
Surówka z marchewki i ogórka to danie doskonale znane Japończykom. To niskokaloryczna i pełna smaku sałatka, której sekretem jest wyrazisty sos. -
ObiadyMięsneSmaki świata
-
ObiadyTanie gotowanie
-
ObiadySzybki przepisTanie gotowanie
-
PrzekąskiObiadyBezmięsne
-
ObiadyMięsne
-
ObiadyMięsneSłoneWielkanoc
Zupa chrzanowa to gwiazda wielkanocnego stołu. W tym wydaniu smakuje wybitnie
Zupa chrzanowa w wielu domach serwowana jest zamiast żurku. My proponujemy, aby zrobić ją w wersji kremowej. -
ObiadyBezmięsneSłodkie
-
ObiadyKolacjeTanie gotowanieMięsneSłone
Pikantne skrzydełka możesz zrobić w domu. Miodowa marynata to cały sekret
Pikantne skrzydełka z kurczaka można jeść i jeść. Miodowa marynata sprawia, że są soczyste, aromatyczne i wyraziste. -
PrzekąskiŚniadaniaWielkanoc
-
ObiadyKolacjeMięsneSłoneKwaśne
Piersi z kurczaka będą soczyste jak nigdy. Marynata jogurtowa robi cuda
Marynata jogurtowa to jedna z najlepszych marynat do drobiu. Piersi z kurczaka potrzebują dwóch godzin marynowania, a efekt przejdzie twoje oczekiwania. -
Szybki przepisObiady
-
Smaki świataPrzekąskiSłone
Szef kuchni zdradza pomysł na chorizo. Potrzebujesz jeszcze tylko masło i wino
Chorizo al vino tinto to prosta hiszpańska przekąska, czyli tapas. To nic innego jak kiełbasa chorizo w sosie z wina i masła. Dokładny przepis na danie zdradził szef kuchni hiszpańskiej restauracji w Warszawie.