-
Szybki przepisObiady
-
Smaki świataPrzekąskiSłone
Szef kuchni zdradza pomysł na chorizo. Potrzebujesz jeszcze tylko masło i wino
Chorizo al vino tinto to prosta hiszpańska przekąska, czyli tapas. To nic innego jak kiełbasa chorizo w sosie z wina i masła. Dokładny przepis na danie zdradził szef kuchni hiszpańskiej restauracji w Warszawie. -
ObiadySmaki świataMięsneSłone
-
Smaki świataObiadyMięsneSłone
-
PrzekąskiSzybki przepisTanie gotowanieSłone
Prawdopodobnie najzdrowsze chipsy świata. Jak zrobić chipsy z jarmużu?
Jeśli mówisz, że nie lubisz chipsów warzywnych, prawdopodobnie nie wiesz, jak smakują chipsy z jarmużu. Naszym zdaniem to numer jeden wśród zdrowych chipsów. -
ObiadySmaki świataMięsneSłone
-
PrzepisyBezmięsneSzybki przepisTanie gotowanie
Błyskawiczna i rozgrzewająca pogromczyni infekcji. Przepis na zupę z soczewicy
Tę zupę wymyśliłam wracając ze spaceru z psem w bardzo zimny dzień. Czułam, że jeśli natychmiast nie zjem czegoś rozgrzewającego, to skończy się to przeziębieniem. Tak powstała zupa z soczewicy z kurkumą, chili i masłem orzechowym.