-
Tanie gotowanieSłone
Pakuję botwinkę do słoików i zalewam tym płynem. To numer jeden wśród wiosennych przetworów
Botwinka w słoikach to mój sposób na zachowanie wiosennego przysmaku na dłużej. Potem tylko wyciągam słoik i robię pyszną zupę w kilka chwil. -
ObiadySzybki przepisTanie gotowanie
-
DeserySłodkie
Domowa nutella ma prosty skład i rewelacyjny smak. Cała rodzina wyjada łyżkami
Domowa nutella to pełen orzechów i kakao przysmak, który ma zdrowszy skład, niż sklepowe kremy. Można go wyjadać łyżkami, można dodawać do deserów, kanapek czy naleśników. -
ObiadySzybki przepisTanie gotowanie
-
ObiadySzybki przepis
-
Szybki przepisObiadySłone
-
ObiadyKolacjeTanie gotowanie
Wkładam młodą kapustę do piekarnika i zostawiam na pół godziny. Obiad, że palce lizać!
Pieczona młoda kapusta to moje ostatnie odkrycie. Można ją doprawić na różne sposoby, potraktować jako dodatek, a nawet jako danie główne. -
ObiadyTanie gotowanie
-
ObiadyPrzekąskiSłone
-
DeseryPrzekąskiSłodkie
-
SłodkiePrzepisy
-
ObiadySzybki przepisTanie gotowanie
-
ŚniadaniaKwaśneSłodkie
Do płatków owsianych dodaję ten napój. To mój przepis na jedno z najzdrowszych śniadań
Owsianka na maślance to jedna z moich ulubionych owsianek. To proste i zdrowe śniadanie, które pozostawia uczucie sytości na długo. -
Smaki świataSzybki przepisPrzekąskiKwaśneOstreSłone
Ta surówka z marchewki smakuje jak z najlepszej restauracji. Dodaję tylko ogórka i pyszny sos
Surówka z marchewki i ogórka to danie doskonale znane Japończykom. To niskokaloryczna i pełna smaku sałatka, której sekretem jest wyrazisty sos. -
ObiadyTanie gotowanie
-
PrzekąskiSzybki przepisTanie gotowanie
-
KolacjeObiadyPrzekąski
-
Szybki przepisObiadySłone
-
Szybki przepisObiadyKolacjeSłone
Do zupy brokułowej dodaję jeden sezonowy składnik. Powstaje pyszny, zielony krem
Krem z brokułów na wiosnę zawsze wzbogacam jednym, sezonowym warzywem. Zupa smakuje doskonale, więc od razu robię podwójną porcję. -
PrzekąskiSłoneDania z grilla
Kładę na grilla te przepyszne korzonki. Trzeba się spieszyć, bo sezon na nie się właśnie kończy
To zapomniane warzywo wraca do łask i słusznie: jest smaczne i bardzo pożywne. My polecamy skorzonerę z grilla. -
PrzekąskiTanie gotowanieNewsyProdukty