-
Obiady
-
Szybki przepisObiadyKolacjeSłone
Szybka zapiekanka ze szparagów. Kilka składników i 15 minut w piekarniku
To najszybsza zapiekanka ze szparagów, jaką znam. Sekretem jest ser wymieszany z jednym tylko dodatkiem. -
Smaki świataObiady
-
ObiadySłone
-
ObiadySzybki przepisTanie gotowanie
-
Obiady
-
ObiadyWielkanoc
-
ObiadyOstreSmaki świata
-
Obiady
-
PrzekąskiSzybki przepisTanie gotowanie
-
ObiadyWielkanoc
-
PrzekąskiSłoneWielkanoc
Z białej kiełbasy robię pyszne klopsiki. W takiej formie dodaję do żurku
Szukasz niebanalnego pomysłu na Wielkanoc? Podaj białą kiełbasę w formie niewielkich klopsików. Robi się je łatwo, a danie wygląda jak z najlepszej restauracji. -
PrzekąskiSłoneWielkanoc
Święcelnik, czyli drożdżowe ciasto z mięsem. Na Śląsku nie ma bez niego Wielkanocy
Święcelnik na Śląsku wypieka się w Wielki Piątek, a dzień później jest obowiązkowo wkładany do święconki. To mięciutki, drożdżowy chlebek wypełniony najlepszymi wędlinami. -
ObiadyWielkanoc
-
ObiadyWielkanoc
-
PrzekąskiWielkanoc
-
ObiadyPrzekąskiWielkanoc
-
PoradyProdukty
Do smażonej wątróbki obowiązkowo dodaję jeden składnik. Patent na tani obiad
Smażona wątróbka to prosty i tani posiłek, który można podać na obiad. Ja zawsze smażę wątróbkę z prostym dodatkiem, który sprawia, że danie smakuje wyjątkowo. -
WielkanocSłoneProdukty
-
PrzekąskiBoże NarodzenieSłone
-
ObiadyWielkanoc