-
Obiady
-
ObiadySmaki świata
-
Porady
-
ObiadyOstre
-
ObiadySmaki świataSłone
-
PrzekąskiSzybki przepisTanie gotowanieSłone
Pasta kanapkowa z wątróbki lepsza niż pasztet. Przepis znalazłam u mojej babci
Szybko, tanio i smacznie. Tak można podsumować ten przepis na pastę kanapkową z wątróbki drobiowej. Znalazłam go w ulubionej książce kucharskiej mojej babci. -
ObiadyKolacjeSłone
Obłędnie smaczna zapiekanka z mięsem mielonym. Wykorzystaj do niej ziemniaki, które zostały z obiadu
Ta zapiekanka z mięsem mielonym to pełnowartościowy, sycący posiłek. Jest dobra na obiad albo solidną kolację. -
ObiadyWielkanoc
-
ŚniadaniaWielkanoc
-
ObiadyTanie gotowanie
-
ObiadyOstreSłoneWielkanoc
Zupa chrzanowa to gwiazda wielkanocnego stołu. W tym wydaniu smakuje wybitnie
Zupa chrzanowa w wielu domach serwowana jest zamiast żurku. My proponujemy, aby zrobić ją w wersji kremowej. -
ObiadySłone
-
PrzekąskiSłoneWielkanoc
Boczek pieczony babci Jadzi znika z półmisków szybciej niż szynka. Znam sekret jego smaku
Kupując mięso, wybieramy zwykle to najchudsze, bo jest najzdrowsze. Jednak ręczę wam, że gdy spróbujecie odrobiny boczku pieczonego według przepisu babci Jadzi, zapomnicie o wszystkich szynkach i chudym pieczystym. -
Obiady
-
Obiady
-
PrzekąskiSzybki przepisTanie gotowanie
-
ObiadySzybki przepisTanie gotowanie
-
ObiadySłone
-
PrzekąskiTanie gotowanie
Przepis na domowy smalec. Te dodatki doskonale podkręcą jego smak
Smalec nie jest zdrowy, ale trudno odmówić mu smaku. To tradycyjne smarowidło do pieczywa można kupić, jednak taniej i smaczniej wyjdzie, gdy zrobi się je samodzielnie. Można też wtedy dorzucić do smalcu ulubione dodatki. -
ObiadyŚniadaniaKwaśneSłoneWielkanoc
-
ObiadyPrzekąskiSłone