-
Obiady
-
PrzekąskiSzybki przepisTanie gotowanie
-
ObiadyWielkanoc
-
PrzekąskiSłoneWielkanoc
Z białej kiełbasy robię pyszne klopsiki. W takiej formie dodaję do żurku
Szukasz niebanalnego pomysłu na Wielkanoc? Podaj białą kiełbasę w formie niewielkich klopsików. Robi się je łatwo, a danie wygląda jak z najlepszej restauracji. -
PrzekąskiSłoneWielkanoc
Święcelnik, czyli drożdżowe ciasto z mięsem. Na Śląsku nie ma bez niego Wielkanocy
Święcelnik na Śląsku wypieka się w Wielki Piątek, a dzień później jest obowiązkowo wkładany do święconki. To mięciutki, drożdżowy chlebek wypełniony najlepszymi wędlinami. -
ObiadyWielkanoc
-
ObiadyWielkanoc
-
PrzekąskiWielkanoc
-
ObiadyPrzekąskiWielkanoc
-
PoradyProdukty
Do smażonej wątróbki obowiązkowo dodaję jeden składnik. Patent na tani obiad
Smażona wątróbka to prosty i tani posiłek, który można podać na obiad. Ja zawsze smażę wątróbkę z prostym dodatkiem, który sprawia, że danie smakuje wyjątkowo. -
WielkanocSłoneProdukty
-
PrzekąskiBoże NarodzenieSłone
-
ObiadyWielkanoc
-
PrzekąskiWielkanoc
-
PrzekąskiSłoneWielkanocBoże Narodzenie
Szef kuchni zdradził przepis na soczysty pasztet drobiowy. Piecze się tylko pół godziny
Pasztet to świąteczny klasyk. Tym razem proponujemy pasztet z piersi z kurczaka lub indyka według przepisu szefa kuchni Dariusza Barygi. -
ObiadySłone
-
ObiadySłone
-
ObiadyPrzekąskiSłone
-
PoradyProdukty
Mięso nigdy nie było tak soczyste. Wystarczy jeden dodatek, a wszyscy będą prosić o dokładkę
Suche burgery, suchy pasztet czy suche filety z piersi kurczaka. Brzmi znajomo? Jest prosty sposób na soczyste mięso – zarówno smażone, jak i pieczone. -
PrzekąskiSłone
-
ObiadySzybki przepisTanie gotowanieSłone