-
Produkty
-
Produkty
Jak sprawdzić, czy mrożonka była dobrze przechowywana? Test potrząsania nie jest miarodajny
Potrząsasz mrożonkami, aby upewnić się, że nie były wcześniej rozmrożone? Okazuje się, że ta metoda wcale nie jest skuteczna.
-
Produkty
Domowy chrzan krok po kroku. Jak łatwo zetrzeć chrzan?
Nic nie zastąpi domowego chrzanu – to niezaprzeczalne. Jedyny minus to samo tarcie korzenia chrzanu. Ta czynność może wywołać prawdziwy potok łez, ale są sposoby, żeby tego uniknąć.
-
Produkty
-
Produkty
Jak usunąć brzydki zapach z lodówki? Sposoby są banalnie proste
Twoja lodówka brzydko pachnie? Są proste, domowe sposoby, aby brzydki zapach z lodówki usunąć. Nie potrzebujesz żadnej kupnej chemii, a niezbędne produkty na pewno masz w szafkach.
-
Produkty
-
Produkty
Co zrobić ze zbrylonym cukrem? Weź słoik, kawałek chleba i patrz!
Zbrylony cukier, choć nadaje się do jedzenia, nie wygląda apetycznie i nie nadaje się, aby użyć go np. do zrobienia ciasta. Jest jednak prosty sposób, aby cukier stał się znowu sypki.
-
Produkty
-
Produkty
-
Produkty
Nigdy nie używam orzechów prosto z torebki. Jedna czynność sprawia, że są idealne do ciast i sałatek
Dorzucasz orzechy do ciasta czy sałatek prosto z torebki? Tym razem spróbuj to zrobić inaczej. Gwarantuję, że poczujesz różnicę.
-
Bezmięsne
-
Produkty
-
Produkty
-
ProduktyWielkanoc
Zaskakujący dodatek do sałatki jarzynowej. Wystarczą dwie łyżki
Sałatka jarzynowa to polski klasyk. Albo się ją kocha, albo nienawidzi. My dziś przychodzimy z pomysłem, który sprawi, że będzie smakowała naprawdę wyjątkowo.
-
Produkty
-
Produkty
Pieczone ziemniaki nigdy nie smakowały tak dobrze. Potrzebujesz wykałaczkę i masło
Pieczone ziemniaki niczym z najlepszej restauracji? To możliwe do zrobienia we własnej kuchni. Oprócz ziemniaków zaopatrz się w wykałaczkę, masło i pędzelek do smarowania.
-
Mięsne
-
NewsyProdukty
Najlepsi dietetycy rozdają przepisy za darmo. Korzystać może każdy
Darmowe plany żywieniowe i przepisy od dietetyków – Narodowy Fundusz Zdrowia podał dane, ile osób już korzysta z takiej możliwości.
-
Bezmięsne
-
ProduktyWielkanoc
-
Produkty
Jedzenie przywiera do patelni? Nauka przychodzi z banalnym rozwiązaniem
Wystarczy jedna kropla wody, aby jedzenie nie przywarło do patelni. Jak to możliwe? Z pomocą przychodzi nauka. Z tą wiedzą już nigdy nie przypalisz niczego.