Wyniki wyszukiwania: Znaleziono 3 tekstów

  • Ania biega: Jak polubić brokuł... Pappardelle z zielonymi różyczkami 26 mar 2015, 15:30 Brokułu nie lubiłam programowo. Od kilkunastu lat, kiedy to na jakiejś wystawnej imprezie podano go we wcieleniu tak paskudnym, że jeszcze długo wzdragało mnie na sam widok. Z czasem wstręt przemogłam i zdarzało mi się przyswajać brokuł – ale w wersji maksymalnie...
  • Makaron pappardelle z krewetkami i zielonym pieprzem 21 paź 2015, 15:47 Przepis przygotował Piotr Ceranowicz – szef kuchni, uczestnik III edycji programu Top Chef oraz ekspert kulinarny marki Lubella.
  • 25 października – światowy Dzień Makaronu 21 paź 2015, 20:19 Łączy w pary śmietanę z boczkiem, suszone pomidory z kaparami.. a także ludzi. Ukochany przez profesjonalistów, jak i amatorów gotowania, zajmuje ważne miejsce w każdej polskiej kuchni – makaron. Niech pierwszy rzuci widelcem ten, kto nigdy go nie ugotował. Jednak jak wskazują...