Wyniki wyszukiwania: Znaleziono 2 tekstów

  • Conchiglioni żytnie razowe; duże muszle faszerowane szpinakiem i fetą 3 wrz 2015, 12:32 Skład 30 dag makaronu duże muszle (u nas żytnie razowe) 10 dag sera feta 20 dag szpinaku mrożonego (rozdrobnionego) 1 niewielka cebula 2 ząbki czosnku sól, pieprz Przygotowanie Makaron gotujemy w osolonej wodzie al dente, odcedzamy. Cebulę...
  • Festiwal ostrych smaków w Ti Amo 30 stycznia – 6 lutego 31 sty 2017, 12:38 Festiwal ostrych smaków w Trattoria Ti Amo, pierwszej pizzerii w Warszawie, to dość odważne połączenie kuchni włoskiej oraz nuty ostrości sosów z całego świata! Szef kuchni przygotował na nadchodzący tydzień specjalną kartę dań indywidualnie skomponowanych na tę okazję,...