Tych dwóch produktów Jennifer Lopez nie zje nigdy. Dlaczego?

Tych dwóch produktów Jennifer Lopez nie zje nigdy. Dlaczego?

Dodano: 
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez / Źródło: Newspix.pl / ZUMA
Jennifer Lopez jest znana z notorycznego przestrzegania swojej diety. Osobisty szef kuchni gwiazdy, Kelvin Fernandez, ujawnił właśnie dwa pokarmy, do których gwiazda „Marry Me” się nie zbliża – i jest to trochę szokujące.

Kelvin Fernandez współpracuje zarówno z J.Lo, jak i jej narzeczonym Alexem Rodriguezem. W wywiadzie dla Us Weekly powiedział, że piosenkarka nie znajdzie na talerzu łososia. Wybiera raczej okonia morskiego, halibuta lub dorsza. Powód? Nie lubi... tekstury łososia. Inne jedzenie, którego J.Lo się nie dotknie? Jagody. Ale jej 12-letnie bliźniaki, Max i Emme uwielbiają je, więc zawsze ma je w lodówce.

Co ma w lodówce Jennifer Lopez?

„Zawsze jest woda gazowana, truskawki… oraz zawsze są warzywa, na przykład szpinak, ogórek i seler, aby zrobić zielony sok”, powiedział Fernandez. J. Lo uwielbia zaczynać dzień od zielonego soku. Mężczyzna przyznał także, że codziennie ma pod ręką jajka i bekon z indyka. Fernandez nauczył się tego wszystkiego „z czasem” we współpracy z J.Lo i denerwuje się, jeśli poda swoim słynnym klientom coś, czego nie lubią lub nie mogą jeść. „Nie pamiętam, ile razy musiałbym ciągle pytać o ograniczenia dietetyczne i alergie” – powiedział.

Szef kuchni pochwalił dietę swojej klientki. Okazuje się, że J. Lo z narzeczonym chcą mieć w domu dużo (głównie zdrowego) jedzenia. Ich spiżarnia jest zawsze zaopatrzona w pełnowartościowe produkty, a w lodówce mają wiele owoców i warzyw. J.Lo też nie lubi też stawiania kuszących, ale kalorycznych potraw tuż przed nią. Kiedy Fernandez podał jej ryż, również nie była zadowolona. Jednak było to w czasie, gdy przygotowywała się do występu na Super Bowl, więc jej sylwetka musiała być perfekcyjna.

Czytaj także:
Celebryckie diety, których lepiej się wystrzegać

Opracowała:
Źródło: Womenshealthmag

Czytaj także