Wyniki wyszukiwania: Znaleziono 11 tekstów

  • MAKRO na Gault&Millau Tour 2016 w Poznaniu 15 cze 2016, 11:24 Setka znakomitych szefów kuchni, live cooking w wykonaniu pięciu najlepszych szefów regionu, dziesiątki rozmów i niezapomnianych smaków – drugie regionalne spotkanie Gault&Millau Tour 2016 za nami. Partnerem wydarzenia była firma...
  • ,,Jadalne Pole“ MAKRO na Gault&Millau Tour 2016 w Warszawie 8 cze 2016, 11:41 Świetni szefowie kuchni, premierowe dania w wykonaniu laureatów regionalnych nagród i doskonałe smakowe doznania – tak najkrócej można podsumować pierwsze tegoroczne spotkanie z cyklu Gault&Millau Tour 2016 w Warszawie. Partnerem...
  • MAKRO parnerem akcji ,,Kucharze Dzieciom“ 14 cze 2016, 9:23 Sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska włączyła się do akcji charytatywnej ,,Kucharze Dzieciom“, przekazując szkolnym i przedszkolnym stołówkom na Mokotowie profesjonalne sprzęty gastronomiczne. Firma ufundowała również bony...
  • MAKRO partnerem produktowym spotkania „Dinner with a View“ pod hasłem ,,Rzeka 15 cze 2016, 8:33 11. czerwca odbyło się pierwsze spotkanie z cyklu ,,Dinner with a view“ pod hasłem ,,Rzeka“. Kolację na ogniu przygotowało trzech wybitnych szefów kuchni: inicjatorka projektu Ewa Malika Szyc Juch­nowicz oraz Ana Ros i Witek...
  • MAKRO stawia na młode talenty - Mistrzostwa Młodych Kucharzy 2016 16 cze 2016, 15:25 Zostało już tylko 14 dni na nadsyłanie zgłoszeń do konkursu Mistrzostwa Młodych Kucharzy 2016. Uczestnicy będą mieli możliwość zaprezentować swój talent, poszerzyć wiedzę kulinarną oraz poznać wybitnych szefów kuchni....
  • Najlepszy street food w Warszawie 21 cze 2016, 13:16 Tytuł ,,Warszawskiej Pyzy 2016”, najlepszego punktu z ulicznym jedzeniem, otrzymał w tym roku wietnamski Viet Street Food. W plebiscycie czytelników zwyciężył zaś meksykański Gringo Bar. Firma MAKRO Cash&Carry Polska, będąca...
  • Schabowy lepszy niż pizza i kebab 28 lip 2010, 11:35 Polacy są kuchennymi patriotami – wynika z raportu przygotowanego przez firmę MAKRO Cash&Carry. Aż 44 procent z nas nad uroki egzotycznych potraw przedkłada gołąbki, schabowego i pierogi. Jeśli już musimy jeść coś innego – to najchętniej wybieramy kuchnię włoską, z...
  • Polak woli kebab od egzotyki na talerzu 26 mar 2012, 9:21 Pizza, kebab i tradycyjne dania kuchni polskiej - te potrawy najchętniej jemy poza domem. Wciąż niechętnie odwiedzamy lokale serwujące kuchnię egzotyczną - z Indii czy Tajlandii - za to coraz więcej sympatyków zdobywają pizzerie - taki gastronomiczny obraz Polski wyłania się z...
  • Kuchnia włoska w nowej odsłonie - pokaz kulinarny ,,Szef dla Szefów” 13 cze 2016, 8:27 9. i 10. czerwca br. w Akademii MAKRO w Warszawie odbył się kolejny pokaz kulinarny z cyklu ,,Szef dla Szefów”. Tematem przewodnim była kuchnia włoska, a potrawy przygotował i zaprezentował szef kuchni Roberto Carcangiu. ...